Zdravím všechny a přeji uzdravení a nalezení potřebných informací. Je třeba však dodat, že tato Návštěvní kniha má být příjemným a užitečným  prostorem  pro výměnu názorů a sdílení starostí i radostí. Nemůže nahradit živé vyšetření a nalezení cesty k uzdravení…. Totéž se týká i mailů, jež od vás hojně dostávám. Na jednoduché dotazy rád rychle odpovím – např. mám zlomeninu kosti, co urychlí její zhojení? – atd.       Děkuji za pochopení, Le.

Komentáře

  1. 13. 4. 2023 17:09:53
    Vlaďka v.
    Pavle

    Vlaďka v. Pavli, gratuluji, moc vám přeju, že se vše povedlo dle vašich představ a hlavně, že je a bude vše v pořádku.. Nějak jsem se ještě nenaučila sem psát.. Vlaďka v.

  2. 13. 4. 2023 17:05:10
    Vlaďka v.
    Hekla lava

    Le: prosím, jak je to s homeo Hekla lava, potřebuju užívat něco na posílení čelistí po dlouhém ozařování, které proběhlo už před rokem a půl. Může pomoci Hekla a jaká potence nebo cokoliv jiného? už jsem měla i osteonekrozu v horní čelisti.. děkuju za odpověď

    • 13. 4. 2023 17:34:33
      Lebenhart
      Vlaďce v:

      Ano. Hekla 15 je velmi vhodná pro horní čelist, včetně nádorů. Přišlo se na to tak, že si lidi na Islandu kdysi všimli, že ovce pasoucí se kolem sopky Hekly měly nápadně často nádory horní čelisti. Jak pořád spásaly tu trávu rostoucí na sopečné půdě. Tak z toho začali dělat homeo nemoci horní čelisti. Na následky ozáření už je pozdě. Hned po ozáření by se mělo brát buď Radium bromatum a nebo léčivou houbu Agaricus - nebo oboje:) Le.

      • 13. 4. 2023 18:18:43
        Vlaďka v.
        Le:

        děkuju pěkně za odpověď, následky ozáření mám pořád , kůže má zřejmě paměť, teď mám zase na krku červené svědivé fleky, přesto, že na slunce nechodím a kůži promazávám... jsem dost vyhublá, nemám žádnou tukovou vrstvu, která by mě chránila...No ale žiju... Vlaďka v.

        • 13. 4. 2023 22:19:25
          Lebenhart
          Vlaďce v:

          To jsou, bohužel, trvalé následky ozařování... TČM to označuje spálená země. Není tam život, nelze uzdravit. Je to něco za něco... Omlouvám se za upřímnost. Je lepší znát pravdu než se vysilovat hledáním zázračných léků. Le.

          • 14. 4. 2023 20:28:50
            Vlaďka v.
            Le:

            A já děkuju za upřímnost, snažím se nevěnovat tomu příliš pozornosti a být ráda za každý den, jak píše Pavla... Vlaďka v.

  3. 13. 4. 2023 10:14:07
    Pavla H.
    Martině M

    Martinko díky ....jinak taky přeju co nejrychlejší uzdravení a jak píše Hanka na Streptokill jsem slyšela samé chvály (osobně ale neznám).
    Co se týká mamky....už jste o té cystě psala, mě napadá ,jestli by nepomohl preparát Mycyst (pokud by to jakkoliv souviselo s urogenitálním systémem...byla by šance,prý je účinný).

    • 13. 4. 2023 14:20:23
      Martina M.
      Pavle H.

      No ono se právě vůbec neví s čím to vlastně souvisí. Gynekolog řekl, že to není "jeho" a poslal ji na ortopedii, tam ji poslali na MR. Teď čekáme na vyjádření pana doktora, který je na dovolené, ale táhne se to od prosince. Bolí to, tlačí na moč. trubici a hlavně ta nejistota... Pan doktor Le. poradil SS, tak zatím bere aspoň to. Mycyst, pokud nepomůže, tak snad neublíží...asi také zkusíme. Děkuji a přeji krásné čtvrteční odpoledne :-)

  4. 13. 4. 2023 8:44:14
    Martina M.
    Hance K., Pavle H.

    Hance: Dobrý den, moc děkuji za tip, vypadá to opravdu dobře, určitě koupím a zkusím. Mě už je lépe, zřejmě zabralo Streptococcinum, ale synovi je stále na nic, tak to třeba pomůže :-)

    Pavle H: Pavli, mám radost, že jste natrefila na tak správnou partičku, to hned člověk prožívá i nepříjemné okamžiky jinak. Stále moc držím palce :-) Mé mámě byla zjištěna cysta, která je zřejmě od stydké kosti a tlačí ji na močovou trubici. Lékaři si ji přehazují jak horký brambor a nikdo ji vlastně neřekl, co bude dál...nevědomost je v tomto ohledu pro ni dost hrozná :-(
    Mějte se moc krááásně :-)

  5. 13. 4. 2023 7:28:46
    Hanka K.
    Martině M.

    posílám tip na léčbu : STREPTOkill (https://www.benu.cz/streptokill-25ml-kapky-s-ustnim-aplikatorem) je přírodní a účinný

  6. 13. 4. 2023 5:10:02
    Pavla H.
    Show must go on

    Jsem zpět....děcka to byla jízda,nevím, co mi namíchali...doteď jsem jak na tripu... v noci jsem spala možná čtyři hoďky. Nejprve musím pochválit úžasnou partičku....sehraný tým, empatie, ochota naslouchat člověku, úsměvy ještě na sále..(většinou mladší ročníky). Hlavně ale jsem narazila na operatérku, která zná a uznává i alternativu (mj GUNA !!!!) a vypadá to, že se potvrdil můj předpoklad....ještě budu tedy čekat na histolu,ale podle všeho atrofie jak vyšitá a z toho to drobné špinění. Nevím,jak tedy budu dál komunikovat s mojí gyndařkou, která na dotaz,zda nemůže jít o krvácení z atrofie...odpověděla, že tam vidí hyperplazii (což jí nevyčítám, skutečně mohla "vidět",proto jsem byla ochotná jít na prohlídku a odběr tkáně),ale její odpověď "Atrofie nekrvácí" a strašení prekancerozou......s tou se asi na bylinách nedomluvím....Ráda bych napsala, namažu se a mažu....jdu spíš opatrně,ale jdu...aspoň kousek.

  7. 12. 4. 2023 18:07:19
    Marta
    Marta

    Pane doktore, děkuji za objasnění mechanizmu šuslerek.
    Setkal jste prosím někdy s předávkováním FE? Uvádí se hyperpigmentace něco jako bronzový odstín pleti ..hledlala jsem pro lepší představu fotky. Setkal jste se s tím v praxi, at od předávkování nebo u nějaké nemoci? Jaký je Váš názor na neurologická onemocnění typu Alzheimer, Parkinson? Co si studuji, tak se ukazuje jako problém usazování kovů (FE, AL, PL..) v mozku a nedostatek omega nenasycených kyselin.Samozřejmě děkuji všem za tipy, odkazy a názory. Jinak, i uspořádání prostoru na žlutých stránkách VPRAVO, VLEVO, nahoře + podnět níže at se načítají stránky NAVSTEVNI kniha nahore, prostě to sedělo. Príma den, sedím na konári, poslouchám sýkorky a je mi dobre (díky Juraji Jakubisko..) Marta

    • 13. 4. 2023 8:36:18
      Lebenhart
      Martě

      Nesetkal. Tato degenerativní mozková onemocnění jsou ryze psychosomatická. Ve zkratce. Člověk se v důchodovém věku nedokáže dobrovolně navracet do dětství. Stále přetěžuje mozek myšlenkami na minulost a budoucnost. Kovy se pak v mozku kumulují sekundárně... Mysl organizuje hmotu. Le.

  8. 12. 4. 2023 16:24:06
    Martina M.
    Le

    Moc děkuji za vaše odpovědi, lámu to do sebe všechno včetně dubovek, SS, lichořeřišnice...., ale mrcha se drží :-(
    Teď jsem probírala různá homeopatika, co mám doma už léta a zjistila jsem, že některé jsou třeba do roku 2014, to už je asi příliš, že? :-)
    Přeji krááásný den :-)

    • 13. 4. 2023 8:30:24
      Lebenhart
      Martině M.

      Homeo info nemůže nikdy expirovat! Le.

  9. 12. 4. 2023 14:45:37
    Vlaďka K
    :)

    Ahoj :).. tak snad si zvykneme a zabydlíme se . U nás konečně slunečno ,přesto mám pocit jakoby nad námi byly pořád těžké mraky. Moc Vás zdravím :)

  10. 12. 4. 2023 11:26:17
    Věra
    Nové stránky.

    Přesto, že jsem zde zaznamenala pochvalu na tyto stránky,bohužel souhlasím s paní Martou. Původní stránky byly kvalitnější.Škoda.

Přidat komentář
Kontrolní kód