Zdravím všechny a přeji uzdravení a nalezení potřebných informací. Je třeba však dodat, že tato Návštěvní kniha má být příjemným a užitečným  prostorem  pro výměnu názorů a sdílení starostí i radostí. Nemůže nahradit živé vyšetření a nalezení cesty k uzdravení…. Totéž se týká i mailů, jež od vás hojně dostávám. Na jednoduché dotazy rád rychle odpovím – např. mám zlomeninu kosti, co urychlí její zhojení? – atd.       Děkuji za pochopení, Le.

Komentáře

  1. 17. 4. 2023 11:20:10
    Pavla H.
    Láska

    Přeji všem nádherný slunečný den a posílám připomínku toho,jak čas rychle běží.Už neuvěřitelných pět let.........https://youtu.be/Zao2tP-GG6k

  2. 15. 4. 2023 5:09:30
    Vlaďce v.
    Pavla H

    Vladi člověka ty prožité s prominutím sračky zocelí, většinou se cítím silná...ale ze systému mám po zkušenostech obavy. A taky je ve mně to malé dítě, které potřebuje občas pohladit....Za minulý měsíc dvakrát....když jsem myslela že močím krev (a JIP na obzoru). No a teď ten zákrok (nejsem nemocniční rutinér) dala jsem si bachovky a aconitum.Ráno se trochu najedla a dala kafe na pohodu. Těsně před uspáním se mi začla třepat stehna...říkám jim dívejte to se nehodí "lets go"...a všichni zvedli palce a anesteziolog na mě mrknul levým okem.....Myslím, že kdo prožil život ohrožující nemoc, nikdy zcela nevytěsní z hlavy vzpomínky na vše okolo...prostředí, spolupacienty, umírání,ale i na to hezké co ho drželo při životě. Jednu dobu jsem se vracela k Morové ráně,protože všechny její prožitky a pocity ze sanatoria byly tak stejné.......i když nás dělilo 50 let a tisíce kilometrů. Objímám na dálku. P.

    • 15. 4. 2023 18:20:48
      Vlaďka v.
      Pavle:

      Pavli, moc děkuju za vaše sdílení, užila jste si toho dost... Já jsem po doktorech nikdy nechodila, vše jsem se snažila řešit pomocí bylinek, homeo apod., v nemocnici jsem byla 2x, když jsem rodila...Až teď ve stáří mě to nějak dohnalo a chodím po doktorech často, nerada.
      Jste velmi statečná, přeju vám vše dobré a hlavně zdraví a není to žádné klišé, to už sama dobře vím...srdíčka tu nejsou, ale i tak vám je na dálku posílám spolu s objetím... Vlaďka v.

  3. 14. 4. 2023 12:49:32
    Vlaďce v.
    Pavla H.

    Vladi moc děkuju....tak vypadá to,že výsledek nebude nejhorší,ale mě to teda dost sebralo
    ( poslední tři týdny jsem neměla téměř jeden den klid a pohodu). Narkoza dopadla taky dobře...nebylo mi špatně, ale ta gynekologická oblast je "živá".Budu střídat byliny s Gunou...je to opět běh na delší trať.
    Ale píšu hlavně kvůli Vám.....jste úžasná. Jsem taky silná Váta a někdy si připadám jak "požářiště"....každý den je dar a snažím se žít podle toho,jak mi právě tělo dovolí. Kdybyste mě viděla po TBC nebo po urosepsi.......nevzdávejte to, nejsou jen homeopatika, hledejte co Vám dělá dobře,jak v kosmetice,tak v jídle,třeba najdete inspiraci u lidí s podobnými potížemi....tělo má obrovskou regenerační schopnost a je spousta možností, i když už nejsme nejmladší.Opatrujte se.

    • 14. 4. 2023 20:37:33
      Vlaďka v.
      Pavle:

      Milá Pavli, děkuju, vaše empatie mě dojala k slzám, k těm teď mám pořád blízko... Hledám a investuju do toho spoustu peněz, ale jak píše Le, nelze uzdravit spálenou zemi po radiaci... tak aspoň zmírňuju následky a jsem ráda, že jsem se nenechala dotlačit k operaci, která by byla značně devastující a to bych na tom byla teď možná hůř... Actimaris mám taky v oblibě, používám spray, aspoň na chvíli nahradí sliny a nemám tak vyprahlá ústa, což je v noci hodně nepříjemné...Přeju vám vše dobré, úžasná jste vy, já jsem posera... Vlaďkav.

  4. 14. 4. 2023 9:02:33
    Lucy
    Ivermectin

    Přátelé, nekupoval jste někdo přes internet Ivermectin - Stromectol? Našla jsem si obchod, ale zajímalo by mne, zda už zde není někdo, kdo má ověřený zdroj.

  5. 14. 4. 2023 7:23:19
    Lia
    Hance K.

    STREPTOkill je dobrý, ale mně pomohl až sprej ActiMaris, rovněž přírodní. Je teda hnusný ;-), připomíná mi chutí MMS - směs chlóru a soli, ale nedám na něj dopustit.

    • 14. 4. 2023 10:06:40
      Pavla H.
      Actimaris

      Dobrý den, souhlasím s vámi Actimaris mám doma pořád.....osvědčený na všelicos od opaření, po dásně a teď jsem měla prasklou cévku ve vstupu do nosu a po jediné aplikaci nekrvácí nepálí...

  6. 13. 4. 2023 17:09:53
    Vlaďka v.
    Pavle

    Vlaďka v. Pavli, gratuluji, moc vám přeju, že se vše povedlo dle vašich představ a hlavně, že je a bude vše v pořádku.. Nějak jsem se ještě nenaučila sem psát.. Vlaďka v.

  7. 13. 4. 2023 17:05:10
    Vlaďka v.
    Hekla lava

    Le: prosím, jak je to s homeo Hekla lava, potřebuju užívat něco na posílení čelistí po dlouhém ozařování, které proběhlo už před rokem a půl. Může pomoci Hekla a jaká potence nebo cokoliv jiného? už jsem měla i osteonekrozu v horní čelisti.. děkuju za odpověď

    • 13. 4. 2023 17:34:33
      Lebenhart
      Vlaďce v:

      Ano. Hekla 15 je velmi vhodná pro horní čelist, včetně nádorů. Přišlo se na to tak, že si lidi na Islandu kdysi všimli, že ovce pasoucí se kolem sopky Hekly měly nápadně často nádory horní čelisti. Jak pořád spásaly tu trávu rostoucí na sopečné půdě. Tak z toho začali dělat homeo nemoci horní čelisti. Na následky ozáření už je pozdě. Hned po ozáření by se mělo brát buď Radium bromatum a nebo léčivou houbu Agaricus - nebo oboje:) Le.

      • 13. 4. 2023 18:18:43
        Vlaďka v.
        Le:

        děkuju pěkně za odpověď, následky ozáření mám pořád , kůže má zřejmě paměť, teď mám zase na krku červené svědivé fleky, přesto, že na slunce nechodím a kůži promazávám... jsem dost vyhublá, nemám žádnou tukovou vrstvu, která by mě chránila...No ale žiju... Vlaďka v.

        • 13. 4. 2023 22:19:25
          Lebenhart
          Vlaďce v:

          To jsou, bohužel, trvalé následky ozařování... TČM to označuje spálená země. Není tam život, nelze uzdravit. Je to něco za něco... Omlouvám se za upřímnost. Je lepší znát pravdu než se vysilovat hledáním zázračných léků. Le.

          • 14. 4. 2023 20:28:50
            Vlaďka v.
            Le:

            A já děkuju za upřímnost, snažím se nevěnovat tomu příliš pozornosti a být ráda za každý den, jak píše Pavla... Vlaďka v.

  8. 13. 4. 2023 10:14:07
    Pavla H.
    Martině M

    Martinko díky ....jinak taky přeju co nejrychlejší uzdravení a jak píše Hanka na Streptokill jsem slyšela samé chvály (osobně ale neznám).
    Co se týká mamky....už jste o té cystě psala, mě napadá ,jestli by nepomohl preparát Mycyst (pokud by to jakkoliv souviselo s urogenitálním systémem...byla by šance,prý je účinný).

    • 13. 4. 2023 14:20:23
      Martina M.
      Pavle H.

      No ono se právě vůbec neví s čím to vlastně souvisí. Gynekolog řekl, že to není "jeho" a poslal ji na ortopedii, tam ji poslali na MR. Teď čekáme na vyjádření pana doktora, který je na dovolené, ale táhne se to od prosince. Bolí to, tlačí na moč. trubici a hlavně ta nejistota... Pan doktor Le. poradil SS, tak zatím bere aspoň to. Mycyst, pokud nepomůže, tak snad neublíží...asi také zkusíme. Děkuji a přeji krásné čtvrteční odpoledne :-)

  9. 13. 4. 2023 8:44:14
    Martina M.
    Hance K., Pavle H.

    Hance: Dobrý den, moc děkuji za tip, vypadá to opravdu dobře, určitě koupím a zkusím. Mě už je lépe, zřejmě zabralo Streptococcinum, ale synovi je stále na nic, tak to třeba pomůže :-)

    Pavle H: Pavli, mám radost, že jste natrefila na tak správnou partičku, to hned člověk prožívá i nepříjemné okamžiky jinak. Stále moc držím palce :-) Mé mámě byla zjištěna cysta, která je zřejmě od stydké kosti a tlačí ji na močovou trubici. Lékaři si ji přehazují jak horký brambor a nikdo ji vlastně neřekl, co bude dál...nevědomost je v tomto ohledu pro ni dost hrozná :-(
    Mějte se moc krááásně :-)

  10. 13. 4. 2023 7:28:46
    Hanka K.
    Martině M.

    posílám tip na léčbu : STREPTOkill (https://www.benu.cz/streptokill-25ml-kapky-s-ustnim-aplikatorem) je přírodní a účinný

Přidat komentář
Kontrolní kód