Zdravím všechny a přeji uzdravení a nalezení potřebných informací. Je třeba však dodat, že tato Návštěvní kniha má být příjemným a užitečným  prostorem  pro výměnu názorů a sdílení starostí i radostí. Nemůže nahradit živé vyšetření a nalezení cesty k uzdravení…. Totéž se týká i mailů, jež od vás hojně dostávám. Na jednoduché dotazy rád rychle odpovím – např. mám zlomeninu kosti, co urychlí její zhojení? – atd.       Děkuji za pochopení, Le.

Komentáře

  1. 4. 4. 2024 20:03:32
    Jana J.
    Angína vyléčená homeopatiky

    Pěkný večer, dnes bych se ráda podělila o můj čerstvý zážitek s angínou:-) Léčila jsem se podle zde panem doktorem uvedených homeopatik a voalá, po 5ti dnech je po angíně. Opravdu to funguje. Děkuji moc za to, že se s námi pan doktor dělí o své léčebné postupy.

    • 7. 4. 2024 14:07:14
      Lebenhart
      Janě J:

      Děkuji:) Le.

  2. 4. 4. 2024 17:08:38
    Mirka J.
    Pavla H.

    Za radu moc děkuji. Ale již je to sedm dní a bolí to snad víc než první den. Jak píšete, trvá to dlouho. Léčitelka mně včera poradila obklady kaší z ječné mouky, tak dnes začnu. Budu doufat, že se to zlepší.

  3. 4. 4. 2024 5:49:28
    Pavla H.
    Mirce J.

    Dobrý den Mirko,
    moc Vás zdravím.....a děkuji, doufám, že se jinak máte dobře. Před několika lety jsem sebou švihla v zimě u domu na železný škrabák. nejprve strac, že jsem si při své osteoporoze něco zlomila, ale byla jsem "jen" pochroumaná...Dala jsem si Arniku, k tomu rutu a taky rus (z jedné strany bolel kloub). Na jakýkoliv traumatismus podél nervů ( a ty jsou vlastně stižené vždy...) je dobré hypericum. ze solí asi mě napadá č.2...A naordinujte si trpělivost, naraženina bolí jak čert a dlouho...Hlavně že nejste zlomená...

  4. 3. 4. 2024 19:40:17
    Míša K.
    Močový měchýř

    Hezký večer,
    už půl roku mě trápí problémy s močovým měchýřem. Začalo to po chřipce. Brala jsem na to koloidní stříbro, zabralo to, ale od tý doby ho stále cítím, i když už ne tak moc.
    Moc děkuji za informaci.

  5. 3. 4. 2024 11:27:00
    Mirka J.
    pád ze schodů

    Pavle H.: Hezký den, Pavlo, stále Vás sleduji a obdivuji Vaše znalosti. Prosím, o radu. Před týdnem jsem spadla ze schodů a mám pohmožděný hrudník okolo hrudní kosti, včera mně začaly i bolesti zad. Hned jsem začala brát Arnicu ,ale nepomohla mi. Dnes mně napadly Shusslerovy soli, zatím nevím. Už jsem z té neustálé bolesti vyčerpaná. Měla byste pro mne nějakou radu?

  6. 2. 4. 2024 18:52:11
    Marie
    Pavle H.

    Děkuji za odpověď. Můj problém už zdá se odeznívá. Beru ještě lék spasmed na uvolnění hladkého svalstva, ale snad už brzy nebude potřeba. Děkuji za rady a sdílení vaši zkušenosti s akupunkturou. Takového doktora vám závidím.

    • 3. 4. 2024 10:20:30
      Pavla H.
      Marii

      Dobrý den,
      přeju Vám ať je to brzo O.K....A děkuji....myslím, že onen lékař je jeden z nejlepších odborníků u nás, a navíc velmi lidský a léčí už jen pohledem a dotekem....Přála bych si aby bylo více takových lékařů, kteří dovedou kombinovat klasickou a alternativní medicínu a ovládají umění komunikace s potřebnými.

  7. 2. 4. 2024 18:19:48
    Jana
    potize po AD

    Jeste doplneni k predchozimu, jsem zena

  8. 2. 4. 2024 18:09:05
    Jana
    Potize po AD

    Dobry den, p.doktore,mam tzv. syndrom permanentniho vzruseni, pravdepodobne to vyvolalo AD Trittico, prosim napada vas nejake homeo ci neco jineho na tento problem? Vypada to usmevne, ale je to neco strasneho, dekuji za jakoukoliv reakci JB

  9. 2. 4. 2024 16:43:12
    Jana
    Staphysagria

    Pěkný dobrý den, poslouchala jsem Váš úžasný rozhovor s Tomášem Lukavcem ...mohl by jste mi prosím poradit dávkování Staphysagria 15 na špatný přerušovaný spánek * DĚKUJI * Jana z Tábora

  10. 1. 4. 2024 20:49:31
    Míša
    rehabilitace

    Dobrý den, poradili byste nějaké lázně pro 78letého, bolesti beder, bolest do nohou, nevím nález, ale bylo mu řečeno, že se s tím nedá nic dělat, napsána 1x za rok rehabilitace, další přijde v úvahu až když nepomohou léky na bolest, hospitalizace:(((. Když prohlížím lázně, přijde mi ro samoplátce spíš jako wellnes. Je od Brna. Popř. budu ráda za radu homeo, bere něco na ředění krve (měl ucpání), váha velice mírně vyšší, stále v pohybu, pokud může. děkuji Míša

Přidat komentář
Kontrolní kód